Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών

Εν όψη της Ματαίωσης της Έκθεσης ``Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα``

Αξιότιμοι/ες Κυρίοι/Κυρίες

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ματαίωση της ανοικτής εκθεσης στην πλατεία Κλαυθμώνος με θέμα  ‘’ Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα’’

Όπως γνωρίζετε η εταιρία μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση της έκθεσης που είχε προγραμματίσει για το 2020.

Δυστυχώς, όμως, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης με την καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία όλων των εκθέσεων. Απόφαση, η οποία λόγω των συνθηκών και την εξέλιξη της πανδημίας , ενδέχεται να παραταθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Συμμεριζόμενοι την κατάσταση και ακολουθώντας τις εντολές από τους αρμόδιους φορείς θεωρούμε ότι η ματαίωση της εκθεσης είναι επιβεβλημένη προς όφελος των εκθετών και των επισκεπτών μας.

Λόγω της ματαίωσης της εκθεσης και της αναγκαιότητας όμως για προώθηση του χειμερινού τουρισμού θα πραγματοποιηθεί Forum – Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα με live εκπομπές καθημερινά στην ITNNEWS. Στις εκπομπές οι περιοχές θα έχουν την δυνατότητα για 45λεπτη παρουσίαση της περιοχής με ομιλία , video και εικόνες. Στόχος του forum είναι η ανάδειξη των χειμερινών προορισμών της Ελλάδας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και διαβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας MACT MEDIA GROUP με το διεθνές της κύρος και την τεράστια αξιοπιστία της έχει ήδη πραγματοποιήσει συντονισμένα και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί μια σειρά στοχευμένων ενεργειών προκειμένου να διασφαλίσει την απόλυτη επιτυχία των εκθέσεων της.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιασδήποτε διευκρίνηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment